Fasansuppe (Royal Game Soup)
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gør fasanen i stand.
Skræl gulerødderne og skær dem i mønter. Pilløg og hvidløgsfed og hak dem fint. Svits grøntsagerne i sydende smør og olie i en stor gryde i ca. 5 min. Tilsæt krydderier,og den istandgjorte fasan. Lad det snurre yderligere 10 min. Ved jævn varme. Hæld bouillonen ved og lad suppen koge sagte i 1 3/4 time. Tag fasanen op og skær og pil alt kødet fra benene del det derefter i små stykker. Si suppen, hæld den tilbage i gryden og tilsæt piskefløde, tomatpure, madeira eller sherry. Smag suppen til med salt og varm farsankødet i suppen. Serveres meget varm. Byd lune flytes eller kuvertbrød til. Tips: Suppen kan evt. legeres med 2 æggeblommer rørt op i fløden. Her efter må suppen ikke koge. |
|
Opskriften er vist 95067 gange,
og udskrevet 3028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (102 stemmer) |
|
Kommentarer Ikp - 2014-11-29 19:19:04 Dejlig suppe - bedre end jeg regnede med. Anvendte 2 fasaner for at give den mere kraft samt kom lidt mere Madeira i. Serverede med en klat fed creme fraiche hvilket supplerede den fyldige smag utrolig godt Birte Paarup - 2013-03-31 13:59:08 Utrolig god suppe. Jeg vil kun herefter lave suppe af fasan, det kan ikke mislykkes. mads - 2012-12-31 15:21:04 Fasanen tages efter 30 minutter. Hvis den koger med i 1time og 45 minutter bliver den tør. Det er også en god idé at branke fasanen inden den den kommer i suppen så holder den sig mere saftig. sofiesønderanderse - 2012-03-20 06:21:03 jeg suns ikke det var godt men det suns min børne Brian Andersen - 2010-12-30 13:40:47 Prøv evt. at stege nogen strimlede østershatte i smør, og tilsæt dem til sidst. Denne suppe er garanteret altid en succes. Hanne - 2009-01-22 15:04:03 Til Jer med børn. I kan godt komme spiritus i retten. Selve "sprutten" fordamper og INGEN bliver berusede. Prøv også www.team-toes.dk og se opskriften på fasansuppen, fra Team tøs. Til Jytte. Du skal si suppen. Når du gør det, behøver du ikke tube-gaze. Fasanbrysterne, må IKKE koge med. De skal skæres fra og steges for sig i få minutter . Derefter kommes lidt suppe på panden og brysterne simrer ca. 15 min. Fasanes, må ikke "koges" i 1 3/4 time. susmads - 2008-11-05 11:09:12 Et lille tip: Sherryen skal være en god Amontillado, som også bør serveres til suppen. "Sherry for the soup, James!" Jytte - 2008-10-30 11:08:48 Har lavet opskriften flere gange og alle er meget begejstrede når de smager den. Jeg har købt tubegace på apoteket (det nogen laver nisser af) og kommer fasanen i den og slår knude på, så undgår jeg at risikere småben i suppen og fasanen holder faconen flot S.F. - 2008-06-30 14:17:37 Virkelig en skøn suppe, det klæder den med let legering. sille67 - 2008-01-04 19:59:26 En rigtig meget lækker og utrolig nem ret...mine børn på henholdsvis 9 mdr, 9 år og 17 år var alle meget positiv overrasket over den lækre smag...undlod dog at tilsætte sherry el. madeira...vil jeg helt sikkert prøve til en voksenmiddag...har givet karakteren 9...p.gr.af en manglende ingrediens i 1. forsøg serverede flutesskiver m ..pesto og gedeost til. niels - 2005-01-01 01:01:01 her kommer opskriften fra jeg har engang sendt den til mortas opskriftsamling Thomas.hansen - 2005-01-01 01:01:01 En virkelig lækker delikatesse, som både virker som forret til vildkød eller blot som en suppe alene.. en oplevelse værd !! h.moeller - 2005-01-01 01:01:01 Meget, meget lækker. Jeg skal selv lave den den 9. januar og er spændt på om den bliver lige så lækker som første gang jeg fik den. Venlig hilsen Birgit - 2005-01-01 01:01:01 En suppe jeg vil give mange stjerner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne