Fasan en cocotte med hasselbachkartoffel (Fasan i gryde)
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fasanerne deles i 4 stykker hver, brunes godt i margarine i gryde, tages op.
Løg og æbler skæres småt og svitses, fasanen lægges tilbage i gryden samme ned krydderier, bouillon og rødvin. Simre ved svag varme ca. 45 minutter under låg. Stykkerne tages op i et fad, sovsen sigtes i en gryde, tilsæt creme fraiche, smag til. Vindruerne ristes og kommes over Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver NÆSTEN igennem, stilles på et smurt ovnfast fad, pensles med oliven olie, drysses med salt, bages i ovnen 45-60 minutter. |
|
Opskriften er vist 81043 gange,
og udskrevet 4301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Moders Vilje! - 2021-08-10 23:00:54 Hvordan bliver retten med 20 fasan-filetter fra frost og bliver tilberedningstiden ændret væsentlig? Mads - 2014-11-22 17:40:28 Der er noget galt - det er jo ikke i Cocotte men i gryde. jyttevon - 2011-11-27 17:39:27 Vi spiste rester dagen efter, og det smagte rigtig godt,så man kan altså godt lave fasanerne dagen før, man venter gæster. Kartoflerne skal dog laves lige inden spisning. Jeg tilsatte en mindre terning danablue til sovsen, så får den rigtig vildtsmag. Og så husk tyttebær, de er et must. Lone - 2011-03-09 17:53:39 Brug istedet vindruerne i en god salat, lavet af fintsnittet rødkål og groft revne jordskokker, det er lækkert ;-) Johan Gørtz Pedersen - 2010-10-25 22:37:17 Opskriften er ikke lige til at gå til, idet sovsen skal have en jævning før den kan serveres, men så bliver den også god.Jeg savner en bedre beskrivelse af "sovselavningen" til en yderst velsmagende ret. anonym - 2010-10-06 09:20:24 come on margarine hvorfor? Helle - 2010-03-12 18:18:12 Det er en fin fin opskrift, let at gå til. Jeg bruger hvidvin i stedet for rødvin, hvilket selvfølgelig en en smagsag. Lidt tyttebær som tilbehør er toppen. flemming - 2005-01-01 01:01:01 vindruer undlades anonym - 2005-01-01 01:01:01 Enkel, god og hurtig.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne