Stegt dyrekølle marineret i kærnemælk
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt : Red : |
|
|
Hakkede løg og hvidløg blendes, tilsæt Creole Seasoning og smeltet usaltet smør eller margarine - bland det godt. Indfør( med en injektionssprøjte ) blandingen (seasoningen) i Stegen og smør det resterende på ydersiden af stegen. Hvis det ikke er muligt at sprøjte "seasoningen" i kødet undlad da margarine/smør og lav med en kniv små lommer i stegen og fyld dem med "seasoningen". Marinér derefter stegen i kærnemælk i ca 4- 6 timer i køleskab.
Tør stegen af efter at den er taget op af kærnemælks-marinaden. Steg i en stor gryde, der er let olieret. Tilsæt løgsuppen og vand og steg, indtil kødet er "gaffel mørt". Stegetiden er ca 2,5 - 3 timer. 30 minutter før tilsættes champignon og Sherry og Wine & Pepper sauce. |
|
Opskriften er vist 23264 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-06-11 21:42:00 Nogen som keder Wine & Pepper Sauce og hved hvad dette er ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne