Amerikansk farsbrød
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 488913 gange,
og udskrevet 25528 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (221 stemmer) |
|
Kommentarer Mr Culinary - 2022-02-01 14:45:07 Lidt ironisk at kalde den "Fedtfattig" når det er "8 - 12%" fedt, MEN, når det så er sagt, så er det jo ikke fedt man tager på i vægt af, eller kan få alle andre kendte folke-sygdomme (Tilstande) men derimod kulhydrater, og der er da godt nok nogle tomme kalorier, som "Skummetmælk, Farin, Kartofler, Rasp", så "Fedtfattig" er en modig udtalelse :P anonym - 2018-02-20 18:47:23 Den ser virkelig god glæder mig til at smage den 😁 anonym - 2015-01-28 13:37:50 God (sød sovs) opskrift. Jeg har endnu ikke prøvet med knoldselleri. Har prøvet med gulerødder. Det blev godt. Jeg har også altid haft rigtig bacon - ikke kalkun! Anonym - 2014-01-02 17:12:07 Det er nok en tilsnigelse at påstå, at den her ret er fedtfattig. Tove - 2012-09-25 15:41:50 Det er det bedste farsbrød, jeg nogensinde har lavet - droppede sellerien og lavede dog dobbelt op på saucen...retten gav megen ros fra gæsterne. maximan5505 - 2012-09-18 16:15:56 kan man bruge kylling ???? christian - 2011-08-17 15:05:16 hej jeg vil gerne overraske mine forældre på deres fødselsdag med en rigtig amereikansk middag er det her den rigtige at vælge P.S. er kun tolv Trine - 2011-02-09 20:25:08 Har lidt svært ved at se hvorfor den bliver kaldt fedtfattig Anita - 2011-01-11 16:13:01 Suveræn god opskrift :o) Inge V. - 2010-09-12 11:25:59 Rigtig lækker farsret. Havde ingen selleri, så jeg kom revne gulerødder i, som flere har anbefalet. Regnede med, at der ville være en rest til pålæg, men børnene spiste det hele, så det var helt klart en succes. aabling - 2008-07-30 12:33:01 det god med både med revne selleri og porre jeg giver den en 9 Søs - 2008-07-14 17:28:56 Dette er en lækker ret. Det er 3 gang at vi laver den frank - 2008-06-16 13:56:07 ikke særlig fedtfattig men med lidt justering af pure, farin og kødprocent er den helt ok Bettina - 2007-11-23 12:53:15 JEg lacede en god brun sovs af væden fra kødet, tilsat fløde og bouillon, smagte vildt lækkert. JEg bugte også kun halvdelen af tomatpure og erstattede selleri med gulerødder. Susie Lykke - 2007-06-04 13:57:39 4 personer - det den ene kan li, kan den anden ikke! Var meget spændt da jeg satte denne ret på bordet! Ingen klager overhovedet! En enkelt ville til enhvertid hellere have farsbrøg end det dyreste oksekød. Jeg bruger opskrifterne her til inspiration og ændrer på dem i forhold til hvad man kan li og ikke kan! Hurra for disse sider! Kirsten - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for rasp kan bruges havregryn Maria - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte hverken selleri eller bacon, men den blev fin alligevel Me again - 2005-01-01 01:01:01 Don't forget parsley and Engelsk sovs Inge - 2005-01-01 01:01:01 Just mix it all together - and put small bacon squares in the mix -yummy Inge - 2005-01-01 01:01:01 Try to use a squirt of ketchup- that is more than enough Henrikjette - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god men undlader salvie Maja - 2005-01-01 01:01:01 Smager virkelig godt, men måske en anelse for meget tomatpuré. Centerparken - 2005-01-01 01:01:01 Seleri bør udskiftes med 1-2 porer, i stedet for salvie foretrækkes basilikum, farsen røres med 1 æggehvide for at gøre brødet mere skærefast Anne - 2005-01-01 01:01:01 Den smager rigtig godt. Min familie er rigtig glad for den.:) Marianne B. L. - 2005-01-01 01:01:01 Meget speciel ret. Ikke lige min smag. Mona - 2005-01-01 01:01:01 Vi kom revne gulerødder i i stedet for selleri. Det smagte godt. Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig lækker farsret. alle i familien kan lide den. MUMS Marie - 2005-01-01 01:01:01 Smager desværre for meget af tomat til min smag Erik - 2005-01-01 01:01:01 God med både selleri og porer Hans - 2005-01-01 01:01:01 Udelad den revne selleri og tilføj hakket porre i stedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne