Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs

Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs, billede 4 Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs, billede 1 Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs, billede 2 Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hele rødtunger a. ca 400 gram
 salt
 peber
 hvedemel
 
50 g.smør
 
 Remouladesovs:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
5 dl.piskefløde
200 g.remoulade
 salt
 peber
 
Opskrift:
De små ben langs finnerne kan klippes/skæres af, og fisken ridses 2/3 ned langs rygbenet. Vendes i mel og steges ved svag varme i afbruset smør 5-6 minutter på hver side.


Remouladesovs:
Smørret smeltes i en lille gryde, melet røres i. Fløde eller mælk tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring. tilsæt remouladen og smag til med salt og peber.

Serveres med små kogte kartofler og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 23229 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-08 09:51:06
Et spørgsmål. Hvor er Basilikumen i Basilikumssaucen blevet af.

  -   2010-04-10 17:15:55
Der er for lidt væske til saucen. Jeg lavede ½ l hønseboulillon og suplerede med piskefløde.

  -   2007-04-13 08:26:04
Overskydende fyld kan formes som et brød og bages sammen med brystet.

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg synes det var en helt fantastisk ret - mums, så den skal helt sikkert laves igen..