Smørstegt hel rødtunge med remouladesovs
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De små ben langs finnerne kan klippes/skæres af, og fisken ridses 2/3 ned langs rygbenet.
Vendes i mel og steges ved svag varme i afbruset smør 5-6 minutter på hver side.
Remouladesovs: Smørret smeltes i en lille gryde, melet røres i. Fløde eller mælk tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring. tilsæt remouladen og smag til med salt og peber. Serveres med små kogte kartofler og citron. |
|
Opskriften er vist 23229 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Eddie - 2012-11-08 09:51:06 Et spørgsmål. Hvor er Basilikumen i Basilikumssaucen blevet af. Anette Pedersen - 2010-04-10 17:15:55 Der er for lidt væske til saucen. Jeg lavede ½ l hønseboulillon og suplerede med piskefløde. Per - 2007-04-13 08:26:04 Overskydende fyld kan formes som et brød og bages sammen med brystet. Nana Winther - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes det var en helt fantastisk ret - mums, så den skal helt sikkert laves igen.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne