Vitello tonnato 02

Vitello tonnato 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.kalvelårtunge
10 peberkorn
5 laurbærblade
 
1 ds.tun i vand
1 citron
3 ansjoser
3 spsk.kapers
½ løg
2 æggeblommer
 dl.olivenolie
2 spsk.sennep
 
1 bdt.persille
 lidt salt
 
Opskrift:
Kog lårtungen i vand tilsat peberkorn, laurbærblade og salt ca. 50 min. køl kødet ned og gem lidt kalvesuppe til tunsaucen.

I en blender kommes tun, ansjoser, kapers, løg, æg, sennep, blend og tilsæt langsomt olien, til sidst kalvesuppen der tilsættes så den hverken bliver for tyk eller tynd. Rør et ½ bundt hakket persille i saucen og hæld det over tyndtskårne skiver af lårtungen. Pynt med duske af persille og citron.

Server med solmodne tomater og sorte oliven.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Vitello tonnato

karakterer:
Opskriften er vist 20858 gange,
og udskrevet 495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu