Kalvekød i strimler i wok med peanutbutter sovs
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i fine, tynde strimler på ca 4x½x½ cm. og dup dem tørre med køkkenrulle.
Snit hvidkålen, løg og peberfrugten i strimler, der er halvt så tykke, men har samme længde som kødstrimlerne.
Skær de rensede champignoner i skiver.
Flæk chilierne, fjern frøene og hak chilikødet.
Hak de to fed pillede hvidløg.
Skyl bønnespirene og dild og pluk dilden fra stilkene i små duske.
Svits hvidløg og chili i den rygende varme olie (kun 2 spsk.) i en wok eller stor gryde. Tilsæt kødstrimlerne og lad dem stege et par minutter. Tilsæt herefter alle grøntsagerne og salt, lad det hele stege 5 minutter, tilsæt så eddike, peanutbutter og saft fra limefrugten. Lad retten simre endnu et par minutter, så der stadig er bid i grøntsagerne. Tilsæt dilden og smag retten til med lidt salt. Kog risnudler eller risene som angivet på emballagen og server dem til wokretten. Man kan yderligere servere en færdiglavet mangochutney til retten |
|
Opskriften er vist 29159 gange,
og udskrevet 738 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne