Limemarineret andebryst (Fedtfattig)
Hovedingrediens : And - Andebryst Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skindet trækkes eller skæres af andebrysterne. Marinaden røres sammen og kommes i en plasticpose sammen med andebrysterne. Stilles i køleskabet i mindst 1 time.
Andebrysterne afdryppes (gem marinaden) og brunes i olie på en pande. Gennemsteg brysterne ved jævn varme, ca. 15 – 18 minutter. Andebrysterne tages op og holdes lune under stanniol. Rødløgene skæres i strimler og svitses med presset hvidløg og olie på en pande. Marinaden tilsættes og gennemkoges. Spinaten vendes i. Nudlerne koges efter anvisningen på pakken og vendes med løg og spinat på panden. Andebrysterne skæres i tynde skiver og serveres til nudlerne. Servers med et godt brød. |
|
Opskriften er vist 44743 gange,
og udskrevet 1450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Harly - 2012-02-21 13:47:58 Skindet skæres i tern på ca ½ x ½ cm. ristes i eget fedt på panden ved jævn varme, til det er sprødt og drysse over de færdige nudler. Sonja - 2005-01-01 01:01:01 meget fin og let ret jeg lod den marinere natten over , uhm. JJ - 2005-01-01 01:01:01 Lækker, let og hurtigt lavet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne