Bulgarsk lammesuppe
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Oprindelsesland : Bulgarien Indsendt : |
|
|
Skær kødet fra benene og del det i små strimler.
Kog bouillon på benene.
Svits de hakkede løg og hvidløg i fedtstoffet uden at det bruner, og tag det op igen. Brun kødet, drys paprika over, tilsæt løg, tomatpure og tomatstykker, salt og peber. Spæd med den siede bouillon, tilsæt laurbærblad og merian og lad suppen simre under låg i 30 min. Skyld linserne i koldt vand. Lad dem løbe af og hæld dem i suppen og kog dem herefter i ca. 20 min. Tilsæt strimlede peberfrugter, og suppen simrer endnu 5 min. og smag den til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 25444 gange,
og udskrevet 541 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-03 17:41:17 Prøv den, den er fantastisk god Kristine Kristine - 2012-08-10 20:08:29 Jeg har lige prøvet denne opskrift. Brugte 500 gr. Lammebov og supplerede med kød- og melboller. Dette gjort fordi det var det vi havde. Det smagte helt vidunderligt. Denne opskrift kan varmt anbefales. Prøv den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne