Bulgarsk lammesuppe

Bulgarsk lammesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.lammehals
2 løg
1 fedhvidløg (finthakket)
2 spsk.smør
0.5 spsk.paprika
1 ds.hakkede tomater
1 spsk.tomatpure
5 dl.bouillon
1 laurbærblad
0.5 tsk.merian
3 dl.røde linser
2 peberfrugter
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet fra benene og del det i små strimler. Kog bouillon på benene.

Svits de hakkede løg og hvidløg i fedtstoffet uden at det bruner, og tag det op igen. Brun kødet, drys paprika over, tilsæt løg, tomatpure og tomatstykker, salt og peber.

Spæd med den siede bouillon, tilsæt laurbærblad og merian og lad suppen simre under låg i 30 min.

Skyld linserne i koldt vand. Lad dem løbe af og hæld dem i suppen og kog dem herefter i ca. 20 min. Tilsæt strimlede peberfrugter, og suppen simrer endnu 5 min. og smag den til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 25650 gange,
og udskrevet 546 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-03 17:41:17
Prøv den, den er fantastisk god Kristine

  -   2012-08-10 20:08:29
Jeg har lige prøvet denne opskrift. Brugte 500 gr. Lammebov og supplerede med kød- og melboller. Dette gjort fordi det var det vi havde. Det smagte helt vidunderligt. Denne opskrift kan varmt anbefales. Prøv den!