And på Indisk med kokoskål
Hovedingrediens : And - And hel Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Anden duppes tør og der skæres nogle dybe snit gennem skind og kød. Ingredienserne til marinaden blandes. Anden kommes i en plasticpose, og marinaden hældes i posen. Fordel marinaden over hele anden. Anden skal nu marinere 8 – 24 timer i køleskabet.
Efter marineringen tages anden ud af posen og lægges med ryggen opad på en rist på en bradepande. Steg anden midt i ovnen ved 160 grader i 45 minutter. Vend anden og steg videre i ca. 1 time og 30 minutter, indtil den er gennemstegt (hvis der benyttes stegetermometer skal centrumtemperaturen være ca. 75 grader) Lad anden trække ca. 20 minutter inden den skæres ud Kokosmel risten på en tør pande, indtil det begynder at skifte farve. Kokosmelet hældes på et fad og kålen svitses i olie på panden. Kokosmelet drysses over kålen. Tilbehør: Kog risen efter anvisningen. Skær agurken ud i små tern og vend den i yoghurten. |
|
Opskriften er vist 22894 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer gudda - 2008-09-21 11:58:24 hvis man kommer anden i stegepose når man marinerer, kan man putte den direkte i ovnen og stege den i stegeposen. derved mister man ikke narinaden og alle de andre fordele stegeposen har. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne