Broccolisalat med kalkun
Hovedingrediens : And - Kogt/stegt kalkun Indsendt : Red : |
|
|
Vask broccolien omhyggeligt, og del den i passende buketter. Skær det grove af stilkene, kom dem i let saltet, kogende vand, og kog dem i 8 min. (Ved frossen broccoli nedsættes kogetiden til 5 min.). Tag broccolien op, slå straks koldt vand på og lad den afkøle i en sigte.
Skræl 2 appelsiner med en skarp kniv, på samme måde som man skræller et æble. Del dem i både og fjern kerner og hinder helt. Pres saften af den tredie appelsin samt citron, og si den. Rør det sammen med hvidvin, krydderier og olie. Skær kødet i fine små stykker. Fordel det sammen med broccoli, og appelsinstykker på et dybt fad. hæld dressing over, og lad det stå og trække i en halv time. Tilbehør: Drys valnøddekerner på umiddelbart før serveringen. |
|
Opskriften er vist 16904 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne