Broccolisalat med tomat
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
|
|
Blancher de små buketter broccoli i kogende vand i 1-2 minutter. Spul dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af i et dørslag. Anret broccoli, tomat og løg på et passende fad. Rør olie og eddike sammen og smag til med salt og peber. Hæld marinaden over broccolisalaten og lad det trække i køleskab - gerne et par timer.
|
|
Opskriften er vist 29202 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2014-07-20 13:11:00 Tilsæt evt. en håndfuld halve cherrytomater og inden servering en håndfuld ruccula og ristede græskarkerner. Marinaden kan spices op med lidt dijonsennep og knust hvidløg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne