Landpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingelever optøs og skæres i små terninger.
Skinken skæres i terninger.
Lever, skinke og kød blandes.
Hvidløg og løg skæres i små terninger og tilsættes.
Æg, fløde, madeira og salt røres i.
Farsen hældes i en form eller ildfast fad. Stilles i ovnen ca. 1 1/4 time ved 200 grader C. alm. ovn. Postejen stilles i køleskab. Holdbarhed 5-6 dage. Serveres med Groft brød og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 68097 gange,
og udskrevet 1334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2007-10-06 01:03:05 ..- min første "postej!" og den er super! thumbs up! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne