Skildpaddeis
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Kilde : Toms Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg, flormelis og vaniljesukker piskes hvidt. Flødeskummet og de hakkede Kæmpe
Skildpadder blandes i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.
Isen fyldes straks i en springform Ø 22 eller en glat skål, der dækkes med låg eller folie. Frysetid 3-5 timer. Sæt formen i en balje med varmt vand et øjeblik til isen slipper formen, og vend ud på et fad. Pyntes evt. med Toms Kringler, Mørk. |
|
Opskriften er vist 284342 gange,
og udskrevet 8657 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (144 stemmer) |
|
Kommentarer Maria, 4440 Mørkøv - 2011-11-04 12:41:22 Vi får gæster i morgen. Må simpelthen prøve denne is! Kan man komme film i skålen inden isen, så den måske lettere kan trækkes ud af formen? NH - 2011-06-20 20:37:39 God ide, når man laver is: Jeg kommer mine forme i en frysepose i passende størrelse, presser posen ned i formen og hælder isen i. Du slipper for vandbad.Den slipper altid. Mig - 2010-01-25 14:06:16 Jo Flere Skildpadder, Jo bedre :D kathruber!! - 2009-12-29 15:05:13 HOLD DA FISK! Det er simpelhen så lækkert ... mmm Kogekaj - 2009-08-24 18:08:00 mums lækkert 8 skildpadder er nok, den er god!!! Lisbeth - 2009-07-17 16:07:43 Jeg bruger kun 4 skildpadder og det bliver en rigtig god is, der heller ikke er FOR sød. Har serveret isen med frugtspyd med stor succes. Kirsten Leth - 2009-07-09 17:27:36 Hej Lillian Jurs. Jeg vil gerne spørge dig ad om du putter både Baylies og Cognac i samme portion is og hvor meget kommer du i af hver. Venlig Hilsen Kirsten Leth anonym - 2009-05-22 15:40:30 Smager fantatisk - hit i familien. Kan kun anbefales og den er nem at lave. Britta - 2009-05-06 17:35:32 En virkelig lækker is Bruger dog kun 8 skildpadder men så kommer jeg et stort skvat kahlúa i og det gør den bestemt ikk dårligere. Alle er bare vilde med den 10 herfra Line - 2008-12-29 21:49:16 jaja den er rigtig fin. så må vi jo se om onkel kan finde ud af det?(: Bethina - 2008-03-31 21:05:40 Ja fløden skal piskes. Super is,men 6-8 skildpadder er nok synes jeg. Kirsten - 2008-02-19 14:29:40 Flødeskummet skal den pisken til skum ? ingelise - 2008-02-04 11:37:02 Prøv at skifte skildpadderne ud med After 8 chokolade. Ca, 10-12 breve som lægges i køleskabet, så er de nemmere at skære i småstykker.Dejlig mintsmag. Christine - 2008-02-04 10:46:57 Den smager bare virkelig lækkert!! Inga - 2007-12-29 17:42:57 Rigtig god. Jeg brugte dog frøer i stedet for og ja, man kan godt spare lidt på mængden af skildpadder/frøer. cj - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god opskrift , var overrasket over hvor lækker den var , brugte 12 mini skildpadder istedet for kæmpe skildpadder hvilket gjorde den knap så sød klara - 2005-01-01 01:01:01 smager virkelig godt men man kan godt spare lidt på skildpadderne. Mette - 2005-01-01 01:01:01 Er 12 kæmpe skildpadder ikke meget ? Mona - 2005-01-01 01:01:01 Uha-uha - det er vanedannende!! sys - 2005-01-01 01:01:01 kan sagtens laves med færdigkøbt is. Den skal blot tø lidt først og så blandes hakkede skildpadder i. MUMS! lillian jurs - 2005-01-01 01:01:01 Denne is er utrolig hvis amn ogsaa smager den til med baylies and cognac. Lise - 2005-01-01 01:01:01 Souveræn nytårsdessert !!! Jytte - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker anonym - 2005-01-01 01:01:01 LÆKKER Hanne.Frederiksberg - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig lækker is,Den kan kun anbefales En nyder - 2005-01-01 01:01:01 Kan anbefales. Min familie og svigerfamilie blev helt vilde. Prøv den, ellers går du glip af en smagsoplevelse. mums!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne