Holandsk biksemad
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Holland Indsendt : Red : |
|
|
Hvidkålen snittes og gulerødderne ordnes og skæres i skiver.
Oksekødet brunes i lidt margarine og gulerødder kommes i og svitses med. Hvidkålen tilsættes og der tilsættes vand, så det næsten dækker.
Låg kommes på og retten små simre i ca 1-2 timer til kålen og gulerødderne er møre. Der tilsættes salt og peber. Pastaen kommes i og koges efter henvisning på pakken.
|
|
Opskriften er vist 27215 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Edith Gunnarsen - 2005-01-01 01:01:01 Den smager rigtig fint med kartofler til Peder - 2005-01-01 01:01:01 Prøv med frusne blannede grøntsager mads - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes at det smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne