Strudsesteaks med druesauce og kartoffelgratin
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Rør hvidløgsosten blød med mælk. Læg kartoflerne i et smurt ovnfast fad og hæld osteblandingen over. Dæk fadet med alufolie og stil det i ovnen ved 200° i 45 minutter.
Fjern folien og til kartoflerne er møre og overfladen gyldenbrun. Til saucen, som kan gøres parat i god tid, sauteres skalotteløg i fedtstof et par minutter. Tilsæt hvidvinseddike og madeira og kog ned til 2/3. Tilsæt bouillon og jævn med majsstivelse. Kom druerne i saucen og kog den igennem. Smag til med salt og peber. Pisk smørret i saucen lige før servering. Dup strudsesteaksene tørre med køkkenrulle. Drys med salt og peber. Brun steaksene i fedtstof på panden 4-5 minutter på hver side afhængig af tykkelse og hvor rødt, man ønsker kødet. |
|
Opskriften er vist 6535 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Eve Blume - 2005-01-01 01:01:01 mangler lidt farve på tallerkenen ved servering. Der må tilføjes grøntsager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne