Stegt andebryst med rosmarinsauce

Stegt andebryst med rosmarinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebrystfileter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 andebrystfileter
 salt
 peber
 
 Sauce:
3 dl.kraftig, lys bouillon
1 pæn stilk frisk rosmarin
1 dl.rødvin
100 g.smør
 rosmarin
 salt
 peber
 
 Endvidere:
200 g.sukkerærter
 
Opskrift:
Drys andebrysterne med salt og peber. Læg dem først med fedtsiden nedad på panden. Steg dem 8-10 minutter på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme under folie.

Hæld bouillonen på panden og tilsæt den friske rosmarin. Lad det koge sammen for god varme i 4-5 minutter. Si fonden og hæld den tilbage på den rengjorte pande.

Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter. Pisk smørret i og kog for god varme. Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.

Giv de nippede sukkerærter et kort opkog i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af inden de serveres.

Skær andebrystfileterne i tynd skrå skiver og anret dem portionsvis med saucen og sukkerærterne. Servér f.eks. kartoffel-cocotter til.





karakterer:
Opskriften er vist 15527 gange,
og udskrevet 477 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-27 19:02:59
Knagende godt resultat; men i stedet for den store klump smør brugte jeg en god sjat piskefløde!