Petit four med abrikossyltetøj
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smør røres med marcipanen. Tilsæt sukker og mel og tilsidst æggene lidt ad gangen. Når dejen er ensartet i konsistens, hældes den i en smurt form med kant eller en lille bradepande. Sættes i en varm ovn 180 grader 25-30 min. Når kagen er afkølet, skæres den ud i ensartede små stykker og toppen smøres med abrikossyltetøj.
Tips: Denne bagte mazarinkage kan anvendes til mange slags petit four. Man kan f.eks. dyppe halvdelen af de små kager i chokolade eller fylde dem med en let creme. |
|
Opskriften er vist 9912 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne