Petit four med abrikossyltetøj

Petit four med abrikossyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Ren rå marcipan
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  pynt:
Abrikossyltetøj 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Smør røres med marcipanen. Tilsæt sukker og mel og tilsidst æggene lidt ad gangen. Når dejen er ensartet i konsistens, hældes den i en smurt form med kant eller en lille bradepande. Sættes i en varm ovn 180 grader 25-30 min. Når kagen er afkølet, skæres den ud i ensartede små stykker og toppen smøres med abrikossyltetøj.

Tips:

Denne bagte mazarinkage kan anvendes til mange slags petit four. Man kan f.eks. dyppe halvdelen af de små kager i chokolade eller fylde dem med en let creme.





karakterer:
Opskriften er vist 9912 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17184 (4091 kcal)
KJ pr. Portion 17184 (4091 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. Portion 775 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2217 KJ (527 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 34.9 gram
Kulhydrat 51.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu