Honningglaceret andebryst med rodfrugter
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær grøntsagerne i mindre stykker. Hak persille og hvidløg fint.
Rids andebrysterne på kryds og tværs på fedtsiden. Pas på ikke at skære i kødet. Kom brysterne på en meget varm jernpande med fedtsiden nedad. Steg ca 3-4 minutter på fedtsiden, vend brysterne og steg videre et par minutter på den anden side. Krydr med salt og peber. Kom andebrysterne i en bradepande. Hæld fedtet fra panden. Kog panden af med sherrydddike. Hæld pandeafkoget i bradepanden. Steg herefter brysterne i ovnen 6-8 minutter ved 225 grader C. alm. ovn. Tag dem ud, pensl med smeltet honning og slut med at give brysterne et par minutter under grillen til de er gyldne. Lad brysterne trække 5 minutter før de skæres i skiver og serveres med sherrysky og rodfrugter. Tør panden af med køkkenrulle. Kom tre spsk af andefedtet i panden og rist grøntsagerne ved jævn varme. Krydr med salt og peber undervejs. Når grøntsagerne er gyldne og sprød-møre røres persille og hvidløg i. |
|
Opskriften er vist 54653 gange,
og udskrevet 1811 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-11-09 22:40:19 Kan serveres med brød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne