Andeleverpostej

Andeleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : And - Andelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 storeandelever
1 blødkogt æg
1 spsk.smeltet andefedt
1 hakket løg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg leveren let i smør, løget steges gyldent, alt kommes i en skål og piskes godt sammen, kommes i en serveringsskål. Kan holde sig i køleskabet i 4 - 5 dage.





karakterer:
Opskriften er vist 42389 gange,
og udskrevet 522 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu