Andebryst med cremet urtesauce
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 116917 gange,
og udskrevet 4747 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (37 stemmer) |
|
Kommentarer ninavellage - 2014-11-29 13:54:03 Smagr fantastisk og det at komme creme fine i og blende saucen er en god ide. Enkel og vurtig ret der delvis kan forberedes i god tid. Louise - 2013-04-10 09:30:30 Jeg synes det lyder rigtig lækkert, men min kæreste kan ikke lide champignoner, hvilket egentligt er et problem for en del opskrifter, er der nogen der har gode forslag til hvad man kan erstatte det med? Falck - 2012-02-07 23:23:34 Synes blot, at jeg vil gøre opmærksom på, at der er enormt mange kulhydrater i kartofler i form af stivelse. Densortefane - 2011-12-30 21:48:42 men hvorfor hedder det en urtesovs? :) anonym - 2011-12-19 18:53:51 Prøv at bytte hvidvin ud med rødvin det er extra godt anonym - 2011-08-01 22:32:34 god opskrift. lækker sovs der passede godt til and. vil sikkert lave det igen:) Ole - 2007-01-20 21:04:53 Helt suverent. Brugte tilbehør som til i Andebryst a la orange..appelsin-æble og rosiner I - 2005-01-01 01:01:01 Saucen er fantastisk :) Erstattede fløden med creme fine og brugte stavblenderen, så der ikke var nogle små stykker i saucen. Det gjorde den lidt mere tyk og cremet - men simpelthen en fryd for ganen. En succes hos gæsterne K K - 2005-01-01 01:01:01 Meget enkelt...og meget laekkert Marie og Jacob - 2005-01-01 01:01:01 Vi lavede retten, og vi er vilde med det... Er rigtig god til en hygge aften, man skal bare gøre idt ud af an. men erik påske - 2005-01-01 01:01:01 det smager lidt af fugl |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne