Andbryst med appelsin

Andbryst med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebrystfileter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Andbryst med appelsin, billede 4 Andbryst med appelsin, billede 1 Andbryst med appelsin, billede 2 Andbryst med appelsin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 andebrystfileter a ca. 300 g.
 salt
 peber
 
2 appelsiner
4 dl.andebouillon
0.5 dl.tør hvidvin
2 tsk.majsstivelse
 
 
2 appelsiner i skiver
 smør
 
 
Opskrift:
Skindsiden af andebrystfileterne ridses. Kødet steges på en pande, først med skindsiden nedad ca. 10 min., derefter ca. 8 min. med kødsiden ned. Kødet hviler, mens saucen tilberedes.

Sauce:
Den fintskårne appelsinskal af den ene appelsin koges ca. 5 minutter i vand og afdryppes.

2-3 spsk stegesky fra panden kommes i en gryde. Appelsinsaft af 2 appelsiner, vin og andebouillon tilsættes og saucen koges lidt ind.

Majsstivelsen udrøres i lidt koldt vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber.

De 2 sidste appelsiner fileteres og steges let på en pande i lidt smør.

Anden serveres skåret i tynde skrå skiver, garneret med appelsinskiver og drysset med den strimlede kogte appelsinskal.





karakterer:
Opskriften er vist 50047 gange,
og udskrevet 1685 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-13 18:58:50
Ja det er en kartoffel rösti som de er serveret på.

  -   2011-02-13 12:07:38
Det ser ud som om andeskiverne ligger på rösti! er det rigtigt, Per?

  -   2007-09-22 10:55:52
ja sådan skal det laves