Andbryst med appelsin
Hovedingrediens : And - Andebrystfileter Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skindsiden af andebrystfileterne ridses. Kødet steges på en pande, først med skindsiden nedad ca. 10 min., derefter ca. 8 min. med kødsiden ned. Kødet hviler, mens saucen tilberedes.
Sauce: Den fintskårne appelsinskal af den ene appelsin koges ca. 5 minutter i vand og afdryppes. 2-3 spsk stegesky fra panden kommes i en gryde. Appelsinsaft af 2 appelsiner, vin og andebouillon tilsættes og saucen koges lidt ind. Majsstivelsen udrøres i lidt koldt vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber. De 2 sidste appelsiner fileteres og steges let på en pande i lidt smør. Anden serveres skåret i tynde skrå skiver, garneret med appelsinskiver og drysset med den strimlede kogte appelsinskal. |
|
Opskriften er vist 49924 gange,
og udskrevet 1685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-02-13 18:58:50 Ja det er en kartoffel rösti som de er serveret på. Anni Wacht - 2011-02-13 12:07:38 Det ser ud som om andeskiverne ligger på rösti! er det rigtigt, Per? Lady Sharp - 2007-09-22 10:55:52 ja sådan skal det laves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne