Chili-gryde med kartoffel-sellerimos
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Danmark Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet ud i tern på 1x1 cm.
Flæk chilierne og fjern frøene.
Hak derefter chili, løg og hvidløg fint.
Svits det hele i olien i en tykbundet gryde.
Tilsæt krydderier, tomater udskåret i tern samt vand.
Lad det hele småsimre under låg i ca. 1 time til kødet er mørt.
Når kødet er mørt, tages gryden af varmen. Chokoladen brækkes i småstykker og piskes i saucen. Skær ananas i ½ cm. små tern og kom dem ned til retten og smag til sidst saucen til med salt og peber. Kartoffel-sellerimos: Skræl kartofler og selleri. Skær dem i mindre stykker og kog dem i rigeligt vand 20-30 minutter, til de er helt møre. Hæld vandet fra og purer grøntsagerne med en puresi eller mos dem med et piskeris. Tilsæt varm mælk til konsistensen er pasende. Smag til med salt og peber og server mosen til chili-gryden. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 16300 gange,
og udskrevet 487 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2010-01-22 12:39:00 En god og nem opskrift, da det hele passer sig selv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne