Rødbedebøffer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødbederne skrælles og skæres i skiver, vendes i melet og drysses med salt og peber. Brunes i margarine 5-6 min. på hver side.
Tag de færdigstegte rødbeder af panden. Skær løgene i skiver og brun dem i den overskydende margarine på panden. Tilbehør: De varme rødbedebøffer serveres med det samme til de kogte kartofler og saucen. Sauce: Der drysses lidt mel på panden som så koges af med kartoffelvandet, smages til med paprika og kan farves med kulør. Pynt: Ved serveringen pyntes rødbedebøfferne med de blødstegte løg. Server med kogte kartofler og sauce serves til. |
|
Opskriften er vist 102710 gange,
og udskrevet 1589 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-09-14 08:32:05 Kan du skaffe de store runde rødbeder bliver bøfferne flottest, men de aflange som vi har brugt på billedet kan sagtens bruges. Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Paneringen kan krydres med fx. timan og/el. rosmarin. Margarinen bør være vegansk (Nutanas) - en mindre mængde kan bruges hvis man er en teflonpande. Kogt rosenkål og kogte grønne bønner er dejlig til denne ret. Kan evt. pyntes med citronspringer og evt. capers og/el. pebberrod som begge dele også kan være udganspunkt for en lys sauce der serveres til bøfferne sammen med kartofler og kogte grøntsager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne