Jordskoksuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 102683 gange,
og udskrevet 3161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Ael - 2019-02-04 13:27:35 Brug lidt madlavningsfløde og server med bacontern og persille helena - 2015-01-21 11:50:38 ok god. kan nu bedst lide min mormors opskrift: skral og hak 10 jordskokker. put dem en gryde og lad det stå og simre. put 2½ bullion terning i, helst okse. hel 2 deciliter mælk i, oh der efetr 2 deciliter fløde. hak et løg, og put det i gryden. blend til sidst hele suppen. bon appetit KM - 2011-11-25 17:49:38 SKØN suppe... Mums kan leve af den i flere uger... sonja - 2010-04-11 13:06:45 jeg skrupper jordskokkene godt og koger dem møre, så er de nemme at pille koger derefter kartoflerne og løgene i bouillon, så tilsætter jeg jordskokkerne og blender suppen, med 2 dl piskefløde. serveres med ristet bacon og flyte- Lotte - 2007-12-09 17:13:55 Marinér tynde skiver jordskokke i citron og olie og pynt med dem. Det er nam! Jonas - 2007-11-25 16:14:57 Rist et par tynde skiver jordskok med skræl på panden. Smuk knasende pynt... Lisbet - 2007-01-30 18:26:56 Smager rigtig godt : ) Per - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for at piske suppen brugte jeg en stavblender :D Kirsten - 2005-01-01 01:01:01 Til behør: Ristet backon og revet parmasan ost. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jordskokspyd: Rul et stykke bacon om en rå jordskok, sæt stykker på en grilpind og steg jordskokspydene i ca. 15 min. eller til backon er gylden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne