Tzasiki
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Yoghurten hældes i et kaffefilter. Det skal stå sådan i ca. 1 time, så alt vandet sies fra. Derefter smages den til med hvidløg, salt og peber.
Den revne agurk skal også sies - den kan presses ned i sien for at få så meget af væden fra som muligt. Derefter vendes den i yoghurten. Denne salat bliver kun bedre, hvis den for lov til at trække en times tid. |
|
Opskriften er vist 47420 gange,
og udskrevet 1532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2016-03-17 16:08:17 Husk der skal frisk mynte i. sands - 2010-04-23 22:03:10 Fantastisk. Lavede den til en grillaften med min klasse. De elskede den. anonym - 2007-11-25 17:27:33 mums Line - 2007-04-19 17:55:18 Hvis den skal have mere smag skal der en spsk. god olivenolie i. Salten skal ikke direkte i youghurten men drysses på de revne agurker og lad det trække en halv times tid og bland det først derefter med youghurten. Det giver en bedre smag. kat - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er rigtig god. dog er den nemmere at lave hvis man bruger græsk yougurt, istedet for naturel. For så behøver man ikke lade den stå og trække i flere timer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne