Pilau af ged
Hovedingrediens : Gedekød - Gedesmåkød Oprindelsesland : Tanzania Indsendt : Red : |
|
|
Svits de hakkede løg i lidt olie og lad dem blive klare. tilsæt kød og brun det godt.
Tilsæt krydderier, de småtskårne tomater og et par dl kokosmælk eller vand, og lad kødet simre mørt. Tilsæt resten af væsken og risene, rør rundt, og retten koger færdig efter ca. 30 minutter. Server Pilau med salat, lavet af fintsnittet hvidkål, løg og tomater overhældt med lidt vand og salt. I Tanzania er salaten altid meget våd og flot pyntet. |
|
Opskriften er vist 13487 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Niels... igen - 2009-06-02 09:12:55 Lad være med at putte ketchup i, så bliver den alt for sød xO Niels - 2009-06-02 09:11:45 Ohh My GOD, det her er mit livs mad.. da jeg smagte det først blev mit liv lavet om d-d-det smagte af smørreøst Dorte - 2005-01-01 01:01:01 Smager virkelig godt hvis man tilsætter 2-3 dl Porter sammen med kokosmælken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne