Pilau af ged

Pilau af ged, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Gedekød - Gedesmåkød

Oprindelsesland : Tanzania

TanzaniaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.ris
8-9 dl.kokosmælk (evt. vand)
1 kanelstang
2-3 kardemomme kapsler
2-3 helenelliker
2-3 storeløg
500 g.ged eller oksekød, skåret i tern
 evt. 1-2 tomater
 lidt olie
Opskrift:
Svits de hakkede løg i lidt olie og lad dem blive klare. tilsæt kød og brun det godt.
Tilsæt krydderier, de småtskårne tomater og et par dl kokosmælk eller vand, og lad kødet simre mørt. Tilsæt resten af væsken og risene, rør rundt, og retten koger færdig efter ca. 30 minutter.

Server Pilau med salat, lavet af fintsnittet hvidkål, løg og tomater overhældt med lidt vand og salt. I Tanzania er salaten altid meget våd og flot pyntet.





karakterer:
Opskriften er vist 13559 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-02 09:12:55
Lad være med at putte ketchup i, så bliver den alt for sød xO

  -   2009-06-02 09:11:45
Ohh My GOD, det her er mit livs mad.. da jeg smagte det først blev mit liv lavet om d-d-det smagte af smørreøst

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager virkelig godt hvis man tilsætter 2-3 dl Porter sammen med kokosmælken