Rulade
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Æggene piskes i 2 minutter hvorefter sukkeret tilsættes og massen piskes tyk.
Bagepulveret blandes med melet og vendes i dejen sammen med vandet. Et stykke bagepapir folder med kanter ligesom en bradepande. Dejen hældes heri og fordeles helt ud i hjørnerne. "Pladen" bages midt i ovnen i ca. 7 minutter ved 200°. "Pladen" vendes herefter ud på papir drysset med sukker. Syltetøjet smøres straks på og den rulles tæt sammen. Serveres med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 21827 gange,
og udskrevet 393 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2017-06-24 14:54:11 En rigtig nem dej at lave, jeg har yderlig kommet vaniljesukke i dejen sammen med 2cl mørk rom og det giver dejen en lidt anden smag men gør den frisk mounia iman rahali - 2017-02-12 13:22:23 den er nem at lave Rebecca - 2016-06-29 22:49:29 Den ser god ud, den vil jeg bage😍 Mads - 2015-10-09 15:59:16 Håber den bliver god bager den med min lilli bror og hans ven anonym - 2010-10-31 13:51:57 det smager bedst med flødeskum inde i rouladen Cecilie kurt - 2010-04-01 18:36:43 den er mega god alle kunne lide den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne