Oksegrydesteg
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bed gerne slagteren om at snøre stegen, eller gør det selv. Det er ganske nemt: Lav en løkke på et stykke hvidt bomuldsgarn og vind det omkring kødet. Slut med endnu en løkke. Snøringen gør, at stegen nemmere kan skæres i pæne skiver.
Stegen brunes på alle sider. Væske og krydderier tilsættes, og stegen snurrer 3½-4 timer, gryden må ikke koge tør, tilsøt evt. mere væske undervejs. Når kødet er mørt, tages det op. Skyen sies og skummes. Den jævnes, koges godt igennem og smages til. |
|
Opskriften er vist 78768 gange,
og udskrevet 1374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer René H - 2013-09-07 16:43:00 et par gullerødder, 1 oksekødsterning, og så brug 1 porter i stedet for pilsner det giver mere smag. en fantastisk ret som smager af mere. Gurli - 2012-11-15 09:27:43 Det var en rigtig lækker steg vi fik. Jeg lavede katoffelbåde som er vendt i olie med oregano til og bagt i ovnen. Sovsen var helt fantastisk. Vi skal have det igen her på lørdag hvor vi får gæster. Per - 2012-10-05 09:47:07 På billedet har vi serveret med kartoffelmos og ristede champignons, ærter og cherrytomater. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne