Grydemix
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i terninger.
Grønsagerne renses og skæres i tilsvarende stykker
Kødet brunes. Løg gulerødder og selleri tilsættes og brunes med, til det har fået lidt farve.
Kryderierne tilsættes, og der spædes med bouillon, og retten snurre under låg i knap 1½ time.
Kartoffelterninger og porreskiver tilsættes, og retten koges, til alt er mørt. Serveres med et drys hakket persille
Retten kan eventuelt jævnes med maizena udrørt i lidt koldt vand. Sæt worcestersauce på bordet. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 18969 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Keld Hansen - 2010-09-08 15:07:39 Rigitg god ret. En man hurtig kan lave af de forskellige rester man lige har i køleskabet. Jeg brugte resten af noget oksesteg som ikke blev spist og det skal ikke koge ret lang tid. Smagte rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne