Cianfotta med oksekød

Cianfotta med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Cianfotta med oksekød, billede 4 Cianfotta med oksekød, billede 1 Cianfotta med oksekød, billede 2 Cianfotta med oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 mellemstore løg
3 stilkbladselleri
 
500 g.skært oksekød skåret i strimler
1 spsk.Italiana olivenolie
 
2 dl.oksebouillon
1 ds.flåede, hakkede tomater
1 tsk.salt
1-2 Piri Piri
 
500 g.aubergine
2 spsk.salt
 
 
1 rød peber
500 g.courgette
600 g.kartofler
1 dl.friske groft hakkede basilikumblade
 
Opskrift:
Løgene hakkes. Bladsellerien skæres i skiver.

Kødet svitses i olien i en stegegryde. Løg og bladselleri svitses med. Bouillon, flåede tomater, salt og Piri Piri tilsættes. Snurrer sammen 3/4 time.

Auberginen skæres i terninger og drysses med salt. Trækker ca. 30 min. og skylles.

Peberfrugten renses for stilk og kerner og skæres i terninger. Courgetten skæres i kvarte skiver. Kartoflerne skæres i terninger.

Grønsager og basilikum tilsættes. Snurrer sammen Ca. 20 min. Smages til.

Serveres med et godt madbrød

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.





karakterer:
Opskriften er vist 40080 gange,
og udskrevet 605 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-24 21:31:30
Super god mad dejlig kraftig smag ikke for stærk men dejlig krydret !: )

  -   2008-12-04 16:14:10
Den smakte super dejlig kraftig smag

  -   2008-09-08 18:29:16
Piri piri er små tørrede chilier, kan købes på glas fra Santa Maria

  -   2008-09-08 17:25:51
Hvad er Piri Piri?

  -   2008-09-08 16:38:32
Hej.Hvad er Piri Piri ?

  -   2008-09-08 16:20:23
det lyder intresandt og ser lækker ud

  -   2008-09-08 12:00:17
Undskyld men hvad er Piri Piri.

  -   2008-09-07 10:02:09
Kogetiden for kødet kan med fordel forlænges til 2-3 timer for rigtig mørt kød, der skal bare røres jævnligt i gryden og tilsættes ekstra vand efter behov, syntes du der er for meget væde i til slut kan du tage låget af og lade retten dampe af til passende konsistens.

  -   2005-01-01 01:01:01
en meget lækker ret - smager skønt

  -   2005-01-01 01:01:01
meget friskt og dejligt