Mexicansk chili con carne
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Chilipasta:
Dæk de udkernede og hakkede chilier med varmt vand og udblød dem i 30 min. Si dem og gem vandet. Stød chilierne, også pulver, i en morter, med en anelse af udbløningsvandet, til en pasta. Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hakkede løg, hakkede hvidløg og kød i tern, og lad det småbrune, tilsæt chilipastaen, udblødningsvandet, spidskommen krydderurter og salt. Kog et par minutter. Tilsæt tomaterne, bring i kog og lad det simre en times tid, kødet skal være mørt. Bønnerne koger med de sidste 30 min. af kogetiden. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 104733 gange,
og udskrevet 1619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer ham den seje - 2014-03-25 12:35:53 det smagte bare så skønt det var den bedste oplevelse i mit liv. træls at skalaen kun går til ti |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne