Skipperlobecowes (Sprængt oksebov)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt : |
|
|
Oksekødet skæres i tern – 1 1/2 cm. Og blancheres hurtigt i rigeligt kogende vand, skylles rent for urenheder og sættes over i vand, der lige dækker kødet, sammen med løg og krydderposen.
Kødet koges næsten mørt, derefter lægges terninger af rå kartofler oven på kødet, dækkes med låg og koges til alt er mørt kød og kartofler blandes og smages til med salt og monteres med koldt smør. Lobescowes servers med koldt smør – purløg og persille – hakket kogt skinke – goft rugbrød og syltede rødbeder |
|
Opskriften er vist 16405 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-02-29 02:15:19 Denne opskrift er da helt hen i vejret. jeg ville om jeg kunne sprænge oksebov. Det var der intet om................ per mesergok, Nødebo - 2009-01-26 13:20:15 Retten kan ganke udmærket fyses og optøs. Vi har prøvet med en lille portion. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne