Skipperlobecowes (Sprængt oksebov)

Skipperlobecowes (Sprængt oksebov), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.sprængt oksebov
350 g.løg
2 stk.laurbærblade
1 spsk.Knust hvid peber i gazepose (krydderpose)
1 ¼ kg.kartofler i grove tern
 Koldt smør i tern
 Hakket purløg og persille
 Goft rugbrød
 Kogt skinke i tern
 Syltede rødbeder
 
Opskrift:
Oksekødet skæres i tern – 1 1/2 cm. Og blancheres hurtigt i rigeligt kogende vand, skylles rent for urenheder og sættes over i vand, der lige dækker kødet, sammen med løg og krydderposen.

Kødet koges næsten mørt, derefter lægges terninger af rå kartofler oven på kødet, dækkes med låg og koges til alt er mørt kød og kartofler blandes og smages til med salt og monteres med koldt smør.

Lobescowes servers med koldt smør – purløg og persille – hakket kogt skinke – goft rugbrød og syltede rødbeder





karakterer:
Opskriften er vist 16404 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-29 02:15:19
Denne opskrift er da helt hen i vejret. jeg ville om jeg kunne sprænge oksebov. Det var der intet om................

  -   2009-01-26 13:20:15
Retten kan ganke udmærket fyses og optøs. Vi har prøvet med en lille portion.