Oksebov, braiseret, med blommesauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt : Red : |
|
|
Okseboven brunes i olie og smør på begge sider i en gryde. Drysses med salt, peber og estragon, vin og vand hældes i. Kødet simrer under låg i ca. 2 timer, indtil det er mørt.
Efter 1 time kommes de halverede udstenede blommer i saucen og koges med. Kødet tages op og hviler. Fløde og majsstivelse blandes i en skål og røres i saucen, der koger i 2-3 minutter og smages til med ribsgele, salt og peber. Kødet skæres i skiver og serveres med sauce og kogte kartofler eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 12685 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer martin og marie - 2009-11-09 18:01:48 den er for saftig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne