Oksebov, braiseret, med blommesauce

Oksebov, braiseret, med blommesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 oksebov med ben
0.5 spsk.olie
10 g.smør
 salt
 peber
1 spsk.estragon
1.5 dl.hvidvin
1.5 dl.vand
200 g.udstenede blommer
1 dl.Kaffefløde 9%
0.5 spsk.majsstivelse
2 spsk.ribsgele
 
Opskrift:
Okseboven brunes i olie og smør på begge sider i en gryde. Drysses med salt, peber og estragon, vin og vand hældes i. Kødet simrer under låg i ca. 2 timer, indtil det er mørt.

Efter 1 time kommes de halverede udstenede blommer i saucen og koges med.

Kødet tages op og hviler.

Fløde og majsstivelse blandes i en skål og røres i saucen, der koger i 2-3 minutter og smages til med ribsgele, salt og peber.

Kødet skæres i skiver og serveres med sauce og kogte kartofler eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 12685 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-09 18:01:48
den er for saftig