Ungarsk kødgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Steg løgene hurtig og tag dem op.
Brun kødet i olien, læg det i lidt af gangen. Tilsæt de stegte løg og paprika og laurbærblade. Tilsæt vand så det næsten dækker. Kog op og lad det simre under låg til kødet føles mørt. Smag til med salt og peber. Serveres med kartofler eller ris. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 16122 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne