Chili con carne (Oksebov)
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Pil løg og hvidløg og halver løgene. Hak løg og hvidløg i en foodprocessor.
Hæld 4 spiseskefulde olivenolie i en middelvarm gryde og steg løgene bløde. Tilsæt spidskommen og chili og rør rundt. Skær kødet i mindre stykker og hak det i en foodprocessor. Bland kødet med løg og krydderier. Fjern kernerne fra chilierne og blend dem sammen med de soltørrede tomater. Hæld blandingen ned til kødet. Den hele kanel koges med, men tages op af gryden inden servering. Tilsæt de flåede tomater. Fyld den ene tomme dåse med vand og tilsæt det. Læg låg på gryden og lad retten simre i halvanden time. Efter en time tilsættes de drænede kidneybønner. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 29100 gange,
og udskrevet 707 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne