Borsjtj - Bortsch
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 81891 gange,
og udskrevet 1602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-10-23 17:40:24 bortsch er en god ting den bedste bortsch, jeg nogensinde har fået fik jwg inde midt i estland på en gymnastikhøjskole, hvor vi underviste estiske toldere wfer selvstændigheden, den var nærmest så skeen kunne stå selv i den, god solid bondekost Josefine - 2014-10-08 10:19:28 Kan man bruge noget andet end hvidkål, da min kæreste ikke kan tåle kål? Jesper - 2010-11-19 22:26:52 Skidegod. Jeg brugte tværreb i stedet for bov, det virkede fint. Tilsatte en dl piskefløde og desuden blendede jeg det. Det er sikkert ikke helt autentisk, men hvad... I opskriften står der, at man skal svitse grøntsagerne inden, det mener jeg nu ikke er nødvendigt, og det er også temmelig bøvlet (kræver en kæmpepande eller en stor gryde udover det du koger oksen i). Viggo - 2010-10-04 10:44:22 Bortsch er ikke Bortsch uten dill mener nå jeg. Den skal ha dill. Og enig med Katja og Henrik, 1 kg okse, og 2 liter vann med 4 x bouillonterning Katja og Henrik - 2009-11-06 14:51:56 Meget lækker, sund og billig ret, men mere gryderet end suppe... Vil nok anbefale at bruge 1 kg oksebov, da det svinder meget, og da retten er til 4 personer.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne