Oksebov i øl med pastinakker
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kødet godt i en stegegryde. Krydr med salt og peber. Tilsæt øl og vand. Lad kødet snurre i en time.
Vend kødet, tilsæt skivede grøntsager, og lad retten snurre yderligere i 2 timer. Tag kødet op og hold det varmt. Blend fond og urter til en tyk sovs. Hæld sovsen tilbage i gryden. Tilsæt piskefløde, varm op, tilsæt krydderier og eventuelt lidt kulør. Server okseboven med masser af hakket persille og en god hjemmelavet kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 36435 gange,
og udskrevet 1527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne