Langtidsstegt oksebov med tomat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle råvarerne godt rundt og bag det i et ildfast fad med sølvpapir over i 2 ½ time ved 160 grader C. alm. ovn.
Bag videre ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 1 time, til det bruner og væden er så godt som fordampet. |
|
Opskriften er vist 54081 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2017-01-28 19:28:32 Kødet blev meget tørt og brandt. kristian tange - 2011-10-20 10:52:54 Fremragende opskrift. Niels - 2010-08-15 08:07:50 Det må da være en fejl, at det skal fortsætte v 220 grader i en time. Skal det ikke ned på 160 gr.??? jangruwier - 2009-09-23 13:26:05 Tilføl en del kartofler i skiver og så er det hle klar på en gang... Ulf Overgaard - 2009-05-18 15:41:56 Opskriften duer slet ikke. Efter de første 2½ time er kødet brændt på og næsten forkullet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne