Oksebov i kryddersovs
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet brunes i en gryde, først på fedtkanten, så noget af fedtet smelter af, og dernæst på de andre sider. Salt og peber tilsættes.
Løgene pilles og tilsættes sammen med hvidløg, krydderier, salt vand og tomater. Stegen småkoger under låg i 1 1/2 - 2 timer, til kødet er mørt. Peberfrugten skæres i små terninger og koges med de sidste 10 min. Kødet tages op og pakkes i folie, mens sovsen koges lidt ind uden låg og evt smages til og jævnes. Serveres med hvide kartofler eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 54485 gange,
og udskrevet 1751 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer tanja - 2010-06-14 19:55:40 smager godt. jeg tilføjet så lidt chilipulver og paprika + mere salt og peber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne