Gullaschsuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i mundrette stykker. Skær baconet i tern. Pil og hak løget. Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i små stykker.
Smelt fedtstoffet og rist bacontern heri. Brun så kødet. Lad grønagerne brune med. Hæld vand og tomaterne med væde i. Kom evt. ben ved og kom paprika, kommen, hvidløg og salt i. Læg låg på og lad suppen koge svagt i 40 minutter, til kødet er mørt. Rens peberfrugterne og skær dem i ringe. Kom dem i suppen de sidste 15 minutter af kogetiden. Fjern benet og server suppen rygende varmt med en skefuld cremefraiche i hver portion. Giv groft brød til fx brydebrød. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 126236 gange,
og udskrevet 4805 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-10-10 11:58:53 Skært oksekød bør koge meget længere, gerne omkring 3 timer og det er ikke sikkert at grønsagerne kan holde til det, så start med at brun kødet af a nogle gange, hæld vand og evt. tomaterne samt krydderier på og lad det koge 2-3 timer. Rist grønsagerne af og tilsæt dem og lad så det hele koge til det er mørt før du tilsætter peberfrugterne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne