Oksebov med grønsagssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes på panden, så kødet bliver lukket hele vejen rundt. Det tages af panden.
De findelte grønsager svitses uden at tage farve. De svitsede grønsager kommes i bunden af en lille bradepande el. ovnfast fad. Kødet lægges over, drys med salt og peber og kom krydderier ved grønsagerne. Panden koges af med bouillon og skyen spædes ved kødet. Tomaterne findeles i dåsen og kommes i bradepanden. Fadet sættes i ovnen ved 180 grader.( Fahr.356 ) Efter ca. ½ time dækkes fadet med folie, og stegningen fortsætter, til kødet er mørt, ca. 2½ time. Kødet tages op og holdes varmt. Skyen sies og jævnes med maizena, smages til med salt og peber. Ved serveringen lægges kødet på grønsagerne. Server med brasede kartofler. |
|
Opskriften er vist 20593 gange,
og udskrevet 692 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne