Oksebov med vintergrøntsager og rødvinssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun okseboven i en tykbundet gryde, krydr med salt og peber og kom stegen i en bradepande.
Læg de rensede, skyllede grøntsager omkring stegen og sæt den i en forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn i 10 min. Hæld rødvinen ved og lad stegen stege videre i 15 min. Tag grøntsagerne op med en hulske. Hæld fonden ved stegen og sæt den i ovnen igen i 2-3 timer. Lun grøntsagerne med de sidste 10 min. Tag grøntsagerne og stegen op og jævn skyen til sauce. Anretning: Anret stegen i skiver på et fad med grøntsagerne ved. Server saucen separat og giv kartofler og eventuelt grøn salat som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 50592 gange,
og udskrevet 1234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Sofus - 2011-11-10 18:15:02 Efter min mening bliver oksekød der får 180 grader i 3 timer med en vægt på 2 kg bliver ikke andet end tørt, og kedeligt. Prøv med 160 grader i to timer i stedet. Mvh Sofus |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne