Slotssteg
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Oprindelsesland : Sverige Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet brunes på brunes på alle sider i en gryde.
Salt, peber og hvedemel drysses over kødet og brunes. Der spædes med bouillon, Allehånde, laurbærblad og hakket løg tilsættes, kødet steges under låg ved svag varme. Efter 1 times tid tilsættes eddike og ansjoser og stegen vendes. Fortsæt stegningen til kødet er mørt 1½-2 timer. Tag kødet op og hold det varmt. Si Saucen og jævn den med lidt mel udrørt i fløden, og kog saucen igennem. Skær kødet for og servér det med saucen, kogte kartofler og grøsager eller salat. Tips: Saucen kan smages til med cognac. |
|
Opskriften er vist 27489 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-12-06 20:25:53 Husk at spæd til med vand under stegningen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne