Braiseret gedenakke med bagte rodurter og tørret fennikel
Hovedingrediens : Gedekød - Gedehals Indsendt : Red : |
|
|
Indstil oven på 180 grader varmluft.
Istandgør et lille kilo blandede rodurter. Brug f.eks. skræller og ende og spidser til braiseringsunderlaget og resten til de langtidsbagte rodurter. Snør nakken med bomuldssnor så den bliver nogenlunde lige tyk over det hele. Krydr med salt og peber. Brun stegen grundigt i olivenolie, krydr igen. Tag stegen op, rengør panden. Skær rodurterne i mindre stykker. Sauter dem i olivenolie med hele, knuste fed hvidløg og fennikel, krydr med salt, peber og stødt fennikel. Hæld rodurterne i et ovnfast fad, dæk med alufolie. Steg rodurteresterne let på samme pande tilsæt hvidløg og rosmarin. Kog panden med af med hvidvin og vand/bouillon. Læg kødet tilbage og braiser stegen ca. 1 time. Vend den en gang undervejs. Bag rodurterne nogenlunde lige så længe. |
|
Opskriften er vist 15712 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne