Sellerigryde med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i portionsstykker. Brun dem i en stor gryde, f.eks. en jerngryde. Tilsæt salt, peber og soya. Tilsæt vandet og lad det koge op. Skum eventuelt overfladen ren. Læg låg på og lad kødet koge sagte i ca. 1½ time afhængig af, hvilket kødstykke det er, og hvor mørt kødet er.
Pil løgene og skræl kartofler og gulerødder. Skær løg og kartofler i skiver og gulerødderne i mindre stykker. Skær de rensede blegselleri i skiver på tværs. Bland løg og de øvrige grønsager i gryden. Tilsæt basilikum. Lad gryden koge videre ved svag varme i ca. en halv time eller til kød og grønsager er møre. Smag til med salt. Drys persille over den færdige ret og server. |
|
Opskriften er vist 40667 gange,
og udskrevet 882 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2011-09-26 19:42:19 Super ret den er god og mager og nem at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne