Peberfrugtgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min.
Hæld rødvin og vand ved. Tilsæt paprika, salt og peber og lad kødet koge ved svag varme og under låg i ca. 1 1/2 time. Tilsæt peberfrugter og løg. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 1/2 time, eller til kødet er mørt. < BR> Tilsæt creme fraiche under omrøring. Kog i ca. 1 min. og smag til. Kartoffelmos: Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kom persillekviste og kartofler i kogende vand uden salt. Kog dem ca. 20 min., til de er godt møre. Hæld vandet -gem det til mosen- fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og rør kartoffelvandet i lidt efter lidt. Kom smørret i og smag til med salt. Varm kartoffelmosen let op. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 11253 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mattis Vural - 2016-12-18 15:46:01 Kan man måske se et eller andet form for billede af retten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne