Fynsk oksesteg
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg:
Okseboven gnides ind i lidt salt og peber. Brunes godt af i 50 g margarine. Porter og vand tilsættes og koges op. Herefter småsimrer retten i ca. 2-3 time. Boven tages op. Sauce: 25 g. margarine smeltes og melet røres i. Tilsættes ølsky fra stegegryden. Der tilsættes yderligere 2 dl fløde og sovsen koges igennem. Sovsen tilsmages med ribsgelé, salt og peber. Sovsen farves med lidt kulør. Tilbehør: 3 æbler skæres i både og brunes af i lidt smør. Disse serveres sammen med kogte kartofler, tyttebær og asier, samt det møre kød skåret i skiver på ca. 1 cm. |
|
Opskriften er vist 74008 gange,
og udskrevet 1436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne