Oksegryde med sensommergrønt
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Kødet skæres i skiver eller strimler. Krydres med salt og peber og brunes herefter i fedtstoffet til kødet er godt brunet af.
Grøntsagerne renses og skæres i ensartede, ikke for store stykker. Skalotteløgene pilles. Grøntsager, champignon og tomatpuré svitses af sammen med kødet i 3-4 minutter. Tilsættes ca. 1 spsk hvedemel, røres rundt og bouillon tilsættes og retten koges stille og roligt under låg til alt er mørt ca. 40 minutter. Der smages til med salt, peber og lidt sennep. Mens kødet koger sættes kartoflerne over sammen med finthakket rosmarin. Kartoflerne koges møre, vandet hældes fra og kartoflerne får lov at dampe af. Mælk og smør koges op og tilsættes kartoffelmassen, mens den piskes til mos. Smag til med salt og peber. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 17410 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne